Kan du gresk? Ikke vi heller, men den greske ordboka sier vi gir liv til verden!
Anima Mundi betyr nemlig “gi liv til verden” eller "verdens sjel". Det var et sted eller en tilstand som dannet en forbindelse mellom den guddommelige og den hverdagslige verden.

 

Anima Mundi er en figurteatergruppe basert i Oslo.

Gruppen ble dannet i 2018 av Mathias Leander Olsen, Maria Bech Urland, Aksel Konstantin Molteberg, Guro Solberg og Linnéa Paulsen Luijbregts. Alle er utdannet innen figurteater.


Vi produserer nye, originale forestillinger med et kjent preg av fantasi og eventyr for barn fra 0-100 år!

 • Mathias Leander Olsen

  Dukkespiller, Tekniker

  Mathias er utdannet faglærer i teater ved UiA, med spesialisering i dramaturgi og figurteater ved OsloMet. 

  Ambisiøs, målrettet tullebukk med erfaring som dramalærer og tidligere leder for Kristiansand Improvisasjonsteater. Han har jobbet med flere teaterkompanier som regissør, skuespiller og scenetekniker. 

  I tillegg til å være dukkespiller i Anima Mundi figurteaterkompani er Mathias å se både på og bak scenen som skuespiller, improvisator, scenetekniker, fotograf og kursholder. Han kan kontaktes for kurs, aktiviteter og fotografering, samt oppdrag for små og store produksjoner som skuespiller, dukkemaker, plakatdesigner og figurspiller. 

   

  Funfact: 
  Mathias heller ofte kaldpresset eplejuice over iskremen sin.

 • Maria Bech Urland

  Dukkespiller

  Maria har en bachelor i drama- og teaterkommunikasjon fra OsloMet med spesialisering innen figurteater og fortellerkunst.  

   

  Personligheten hennes er like sprudlende som en nyåpnet soloflaske og hun har en lang CV innen barnehage, butikk og sykehjem.  Hun har fordypet seg i formgivning fra videregående skole og skuespill og teater fra folkehøgskole. 

   

  I tillegg til å være dukkespiller i Anima Mundi figurteaterkompani er Maria å se som improvisator, forteller og skuespiller.  Hun kan kontaktes for oppdrag for både små og store produksjoner som både skuespiller, forteller, dukkemaker og figurspiller. 

  Funfact:

  Maria har opptil flere ganger blitt tatt for å være en gardin.

  Instagram: mariabedaria

 • Guro Solberg

  Dukkespiller

  Guro har studert drama- og teaterkommunikasjon ved UiS med spesialisering innen figurteater og dramaturgi fra OsloMet.

   

  Dedikert gledesspreder og aspirerende barnebokforfatter med erfaring som eventyrforteller for barn. Hun er tidligere student ved Romerike folkehøyskole og har jobbet i fornøyelsespark og med Peer Gynt ved Gålåvatnet.

   

  I tillegg til å være dukkespiller i Anima Mundi figurteaterkompani er Guro å se som skuespiller og eventyrforteller. Hun kan kontaktes for oppdrag i små og store produksjoner som skuespiller og figurspiller.

  Funfact:

  Guro synes at speil er skumle.

 • Aksel Konstantin Molteberg

  Dukkespiller

  Aksel har en bachelor i drama- og teater kommunikasjon fra OsloMet med spesialisering i figurteater, regi og teater i undervisning.

  Sang, dans og tegneklar kladdebok følger Aksel til enhver arbeidsøkt. Han er tidligere student ved Romerike folkehøyskole og har jobbet som scenograf for OsloMet-revyen og en rekke andre produksjoner.

  I tillegg til å være dukkespiller i Anima Mundi figurteaterkompani er Aksel å se som skuespiller. Han kan kontaktes for oppdrag i små og store produksjoner som skuespiller, figurspiller og scenograf. 

  Funfact:

  Aksel har over 100 bilder av seg og vennene sine på do-veggen.

 • Linnéa Paulsen

  Dukkespiller

  Linnéa har en bachelor i drama- og teater kommunikasjon fra OsloMet med spesialisering i figurteater og regi.

  Gruppens eneste kvalifiserte sykepleier stiller også sterkt når det kommer til kunst og kultur. Hun dekker et stort spekter av kunsteriske jobber, alt fra scenograf og regissør til lystekniker og skribent. Hun er improvisator i Blå Caps Impro og  styremedlem i Kulturkollektivet i Hedmark og i undergruppen Scenekollektivet i Kongsvinger.

  I tillegg til å være dukkespiller i Anima Mundi figurteaterkompani er Linnéa å se som skuespiller og improvisator. Hun kan kontaktes for små og store oppdrag både alene og med forskjellige grupper som improvisatør, dukkemaker, figurspiller, skuespiller og manusskribent.

  Funfact:

  Linnéa dykker ofte under skogbunnen for å finne spennende skatter.

   

© 2019 Anima Mundi Figurteaterkompani

animamundifigur@gmail.com

 • Facebook
 • Instagram