Mathias kommer fra Kristiansand og bor nå i Oslo. Han er utdannet faglærer i teater ved UiA, med spesialisering innen dramaturgi og figurteater fra OsloMet. 

Han har alltid latt seg fascinere av teaterets mange virkemidler og arrangerte som liten ofte forestillinger på soverommet med en gammel paraply foran skrivebordlampa og hjemmesnekret pappslott-scenografi. 

Mathias liker å utfordre seg på de fleste områdene i teateret og har opparbeidet seg et bredt utvalg av ferdigheter - en sann teaterpotet!

I tillegg til å være en del av Anima Mundi Figurteater er Mathias å se både på og bak scenen med flere uavhengige scenekunstgrupper som skuespiller, regissør, improvisator, scenetekniker, fotograf, plakatdesigner og kursholder. Han engasjerer seg også blant annet i Studentteateret "Teater Neuf" på Chateu Neuf og Go Figure! - Festival for Figurteater og Visuell Scenekunst i Oslo.

 

Han kan kontaktes for:

underholdning, aktiviteter, fotografering, kurs i improvisasjon, figurteater og skuespill, samt oppdrag for små og store produksjoner som skuespiller, dukkespiller regissør, dukkemaker og plakatdesigner.

Skuespiller / Dukkespiller
Fotograf
Plakatdesigner / Illustratør

I år har vært et år med svært begrenset inntekt. Derfor har vi valgt å øke produksjonen vår for digitalt innhold.

Liker du det vi gjør og har lyst til å gi oss litt støtte eller oppmerksomhet setter vi utrolig pris på donasjoner, likes, kommentarer og delinger på vårt arbeid!  

Anima Mundi Figurteater ©2020