Sover du Rolf?

Synes du noen ganger at det kan være vanskelig å legge seg? Det synes Rolf også, men heldigvis kan Mathias fortelle masse spennende eventyr
... bare ett til!


Mens Mathias forteller bringer Rolfs fantasi fortellingene til live med en oppdagelsesreisende, en sjørøver og et lite baby-monster.

Sover du Rolf?

I forestillingen bruker vi hverdagsobjekter og kjøkkenredskaper som kan inspirere barna til å la fantasien gi liv og nye egenskaper til kjente gjenstander. Underveis kan det til og med hende at Rolf spør barna om hjelp for å finne ut hva som skal skje videre i eventyrene. 


På grunn av korona-situasjonen spiller vi forestillingen utendørs med god avstand til publikum. Vil du ha besøk av Rolf eller få mer praktisk informasjon om forestillingen? Kontakt oss på animamundifigur@gmail.com


"Utrolig morsomt og faktisk koronavennlig også :-) Vi hadde teateret ute og de som spilte teateret hadde rigget seg til på utsiden av gjerdet. Det gjorde at vi som skulle se på kunne sitte i kohorter og fikk da tatt hensyn til smittevern. Teateret varer ca 20 minutter og det er helt perfekt for barn fra 3-6 år. Masse latter, og masse applaus etterpå. Dette kan gjøre hverdagen til barna deres morsommere i en liten stund, anbefales på det sterkeste!"  

- Mona, Ped.leder v/Jarbakken Barnehage 

3-6 år

20 min

Anima Mundi Figurteater

Mathias Olsen

Aksel Molteberg

Mathias Olsen og Jarbakken Barnehage